Specialiteiten

Uiteraard hebben wij ook specialiteiten

Bakkerij Voordijk streeft altijd naar het maken van de beste producten, maar er zijn natuurlijk altijd producten die onze bakkerij beroemd hebben gemaakt: onze specialiteiten!

Bolussen

De oorsprong van de familie Voordijk ligt in Zeeland. Niet verwonderlijk dus dat de échte Zeeuwse Bolus één van onze specialiteiten is!

We zijn nu zes generaties verder en onze bolussen worden nog steeds op een ambachtelijke wijze volgens tradioneel familierecept bereid. Een echte tijdloze topper dus!

Eierkoeken

Misschien niet iets wat u van ons verwacht had: zo’n eenvoudige eierkoek, maar wij zijn er dan ook wel heel goed in!

Onze eierkoeken worden iedere dag vers op ambachtelijke wijze voor u gemaakt in de bakkerij. Heerlijk bij voor het ontbijt of als tussendoortje.

Tompouce Speciaal

Onze Tompouce Speciaal is het paradepaardje van onze specialiteiten! Dankzij deze Tompouce Speciaal weten heel veel klanten onze winkels te vinden. Wilt u weten waarom onze Tompouce zo speciaal is? Proeven is geloven!

Oliebollen

Tegen het eind van ieder jaar gaat het hele team van Bakkerij Voordijk er weer tegenaan: duizenden oliebollen worden vers gebakken en verkocht tegen de jaarwisseling.

Ons oliebollenrecept is al jaren ongeëvenaard en dat kunt u zien aan de rijen klanten voor onze winkels.

Bekijk hieronder hoe onze Tompouce Speciaal worden gemaakt: