Specialiteiten

Een greep uit onze specialiteiten: Jan Steenbrood, eierkoeken, bolussen, tompouce speciaal... Onze broden worden gebakken in traditionele vloerovens. Hierdoor krijgt ons brood de authentieke smaak van vroeger!

Ook onze eierkoeken staat op de lijst van specialiteiten. En natuurlijk onze welbekende en zeer geliefde oliebollen niet te vergeten. Ieder jaar in de maand December zijn deze overheerlijke oliebollen bij ons te koop.

Onze banketbakkers maken graag iets speciaals van uw (kinder/verjaardags) taart. Voor het bestellen van een bruidstaart o.i.d. kunt u een afspraak maken met de banketbakker. Hij heeft dan alle tijd om op uw wensen in te gaan.

   


Bolussen

De nummer een bij Bakkerij Voordijk is al jaren de Bolus. Onze bolussen worden nog steeds op een ambachtelijke wijze volgens tradioneel familierecept bereid.

Broer Hans Voordijk van de bakkerij "de Soeten Inval" in Goes is in maart 2008 uitgekozen tot de Beste bolussen Bakker van Zeeland.

 


Eierkoeken

De heerlijke eierkoeken van Bakkerij Voordijk staan ook op de lijst van onze specialiteiten. 

 


Oliebollen

Niet te vergeten onze welbekende en zeer geliefde oliebollen.

Ieder jaar in de maand December zijn deze overheerlijke oliebollen bij ons te koop.