Facebook

Voordijkjes

Bakkerij Voordijk Industrie BV

Telefoon 0180 41 11 13
Telefax 0180 41 30 23
E-Mail verkoop@dijkieskoek.nl

 


Een dijk van een koekje!

Graag laten wij u kennis maken met onze ambachtelijke koekjes. U zult zich misschien afvragen: wat maakt de “Voordijkjes” zo anders dan alle andere koekjes? Het verschil zit hem in de smaak, en zoals u weet is smaak moeilijk te omschrijven, maar we zullen het proberen:

De “Voordijkjes” worden met heel veel liefde gemaakt in onze bakkerij in Ridderkerk, dat is de bakkerij van Bakkerij Voordijk. Doordat onze “Voordijkjes” nog op een echt ambachtelijke manier bereid worden, zult u een ultieme smaakbeleving hebben. De smaak is natuurlijk niet alleen te danken aan onze ambachtelijke bereiding, maar ook doordat we alléén hoogwaardig gekwalificeerde grondstoffen gebruiken. Een goed voorbeeld daarvan is de 100% echte roomboter die toegevoegd wordt aan onze “Voordijkjes”.

Een dijk van een actie

Om de verkoop binnen uw bedrijf/organisatie op te zetten, staan wij heel graag klaar om u daarin te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat u de klanten gratis kan laten proeven, of verzinnen samen met u een actie….. wij laten ons graag uitdagen!

Een dijk van een samenwerking

Bakkerij Voordijk Industrie onderscheidt zicht ook door de flexibele manier van werken, meedenken en de knowhow van de producten. Bij ons ”winden we er geen doekjes om” want we staan voor de volle 100% achter onze “Voordijkjes” Bakkerij Voordijk Industrie staat garant voor een snelle levering van de “Voordijkjes”, en door de korte lijnen die worden gehanteerd verloopt ook de communicatie snel en eenvoudig.

Heeft u interesse in onze “Voordijkjes” stuur dan een email aan verkoop@dijkieskoek.nl. Wij staan open voor een kennismakingsgesprek en zien uit naar een toekomstige samenwerking. Wat ons rest te zeggen is: Proef het verschil!

Met vriendelijke groet,

Het team van Voordijkjes